Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Over GTCC

Wij zijn een vereniging van enthousiaste caravanners, opgericht op 2 mei 1983. Onze leden zijn allen lid van de GKv de CGK of de NGK en woonachtig in heel Nederland. Een enthousiast team bedenkt mooie reizen door Europa van camping naar camping, die drie tot zes weken duren. Tijdens deze vakantietochten willen we er voor elkaar zijn door gezamenlijk dingen te ondernemen, door elkaar gezelligheid en waarnodig ondersteuning te bieden, en vooral door elkaar vrij te laten. 
Een ander team organiseert een voor- en najaarskamp in Nederland. En een derde team zorgt voor een fietskamp aansluitend of voorafgaand aan het voor- en najaarskamp.

De zondag houden we in ere door zoveel mogelijk gezamenlijk kerkdiensten te bezoeken of bijeenkomsten te beleggen waar naar een dienst wordt geluisterd. We hebben het goed en fijn met elkaar en willen dat graag met anderen delen. Daarom willen we ook u laten weten dat we bestaan.

Op deze website vertellen we wat er binnen onze Caravanclub wordt gedaan en hoe de dingen worden geregeld. De kopjes boven aan de pagina wijzen u de weg.  

Reisdoel

Najaarskamp 2018

Actueel

Reis 161, 2018, Zuid - Oost Frankrijk

Op alle campings hebben we het zeer gevarieerde lied van de nachtegaal gehoord. Vermeld moet nog worden dat een bijzondere gast ons op alle tochten vergezelde: Kody. Iedereen vond dat hij zich netjes heeft gedragen.

Verder lezen

Reis 162, 2018, Italiƫ

Op de laatste avond dineerden we heerlijk op de camping bij het zwembad. Met een surprise! Een trio speelde klassieke muziek, met natuurlijk Vivaldi er bij. Een geweldige sfeer (ook omdat Belgiƫ won!) en een fijn afscheid als groep.

Verder lezen

Copyright 2016 - 2018 - Gereformeerde Toer- en Caravan Club