2023 Najaarskamp in Rheeze [gem. Hardenberg]

Najaarskamp 2023 in Rheeze.

Op de laatste najaarsvergadering heeft de kampcommissie voorgesteld om het najaarskamp op de camping ’t Veld in Rheeze (Hardenberg) organiseren. Na ingewonnen informatie van diverse campings over de kosten voor een maand e.d. kreeg camping ‘t Veld bij ons de eerste plaats. De keus is bevestigd.

Wat biedt deze camping dan? Twee velden naast elkaar met comfort+plaatsen van 100m2 met watertappunt, elektriciteit, cai-aansluiting en wifi. Een mooi toiletgebouw gelegen tussen deze beide velden. De inwoners van Hardenberg hoeven geen toeristenbelasting te betalen. Het najaarskamp loopt van 5 – 30 september. Naast een kampeerplek bestaat er ook de mogelijkheid een lodge of een huisje te huren. Daarvoor moet u zelf contact opnemen met de camping. De kampcommissie regelt dit niet. Informatie over kampeerprijzen e.d. kunt u verkrijgen bij Peter en Truus Laan, telefoon: 06 26797947.

De omgeving van Rheeze biedt veel moois! Zowel leuke fietstochten, korte wandelingen direct bij de camping, als ook interessante (natuur) uitstapjes. Die komen natuurlijk in de kampgids te staan. Al met al zeer de moeite waard om mee te maken en met elkaar te genieten.

Het 40-jarig GTCC-jubileum willen we tijdens dit najaarskamp vieren! Op voorstel van het bestuur willen we dit op donderdag 7 of 14 september doen. We hopen op een fijne, gezellige tijd met elkaar!

Dit alles Deo Volente.

De kampcommissie.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen over De GTCC? Stuur dan een mail naar info@caravanclub-gtcc.nl

Copyright 2016 - 2023 - Gereformeerde Toer- en Caravan Club