Najaarskamp 2021

Najaarskamp 2021.

Najaarskamp 2021

Na veel wikken en wegen heeft de kampcommissie een geschikte camping in de Achterhoek gevonden waar we ons najaarskamp in 2021 kunnen houden.

Verblijf van woensdag 1 september tot donderdag 30 september 2021

De camping heet “Kom- Es- An” en ligt 3,5 km van Hengelo Gld en 8,6 km van Ruurlo aan de Handwijzersdijk 4, 7255 MJ Hengelo Gld.

De camping is rustig gelegen in een agrarisch coulisselandschap met bossen in de directe omgeving en prachtige wandel- en fietsroutes.

Als er vanwege coronamaatregelen van de overheid geen verblijf op de camping mogelijk is dan zullen de aanbetalingen retour worden gedaan. Als een deelnemer er zelf voor kiest om te annuleren dan worden annuleringskosten in rekening gebracht van tenminste 25 euro per plaats.

De camping heeft een aantal mooie velden omgeven door beplanting met struiken waartussen hier en daar een boom. De velden hebben daardoor een besloten karakter. Er is genoeg zon. Het sanitairgebouw is nieuw en ziet er uitstekend uit. Het is centraal gelegen. Er zijn al 18 aanmeldingen. Maar er is plaats genoeg. We hopen dat het Covid- 19 virus volgend najaar op zijn retour is. En dat we weer een fijn en veilig kamp mogen hebben.

De kampcommissie.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen over De GTCC? Stuur dan een mail naar info@caravanclub-gtcc.nl

Copyright 2016 - 2021 - Gereformeerde Toer- en Caravan Club