Over GTCC

Wij zijn een vereniging van enthousiaste caravanners, opgericht op 2 mei 1983. Onze leden zijn allen lid van de GKv de CGK of de NGK en woonachtig in heel Nederland. Een enthousiast team bedenkt mooie reizen door Europa van camping naar camping, die drie tot zes weken duren. Tijdens deze vakantietochten willen we er voor elkaar zijn door gezamenlijk dingen te ondernemen, door elkaar gezelligheid en waarnodig ondersteuning te bieden, en vooral door elkaar vrij te laten. 
Een ander team organiseert een voor- en najaarskamp in Nederland. En een derde team zorgt voor een fietskamp aansluitend of voorafgaand aan het voor- en najaarskamp.

De zondag houden we in ere door zoveel mogelijk gezamenlijk kerkdiensten te bezoeken of bijeenkomsten te beleggen waar naar een dienst wordt geluisterd. We hebben het goed en fijn met elkaar en willen dat graag met anderen delen. Daarom willen we ook u laten weten dat we bestaan.

Op deze website vertellen we wat er binnen onze Caravanclub wordt gedaan en hoe de dingen worden geregeld. De kopjes boven aan de pagina wijzen u de weg.  

Reisdoel

Reis 163 Zomer stakamp Twente

Actueel

Verslag van reis 160 Mecklenburg - Vorpommern 2018

Voor we naar de volgende camping vertrekken rijden we met z’n allen nog een keer naar het eiland Rügen en stappen in Sassnitz op een kleine rondvaartboot om de sneeuwwitte krijtrotsen in vol ornaat te zien. Door de hoge golven werden sommigen van ons een beetje stil, een kleine groep is daarna nog naar het Nationaal Park in Jasmund gereden om de Königsstuhl te bezichtigen.

Verder lezen

Reis 161, 2018, Zuid - Oost Frankrijk

Als je op een nieuwe camping komt, moet je vaak eerst even wennen. Wennen aan het plekje, aan de buren, het sanitair etc.Op de camping in St. Rémy-de-Provence kon één van onze reisgenoten maar niet wennen aan het plekje. Pas na 3 keer verhuisd te zijn vond hij een acceptabele plek.

Verder lezen

Copyright 2016 - 2019 - Gereformeerde Toer- en Caravan Club