Over GTCC

Wij zijn een vereniging van enthousiaste caravanners, opgericht op 2 mei 1983. Onze leden zijn allen lid van de GKv de CGK of de NGK en woonachtig in heel Nederland. Een enthousiast team bedenkt mooie reizen door Europa van camping naar camping, die drie tot zes weken duren. Tijdens deze vakantietochten willen we er voor elkaar zijn door gezamenlijk dingen te ondernemen, door elkaar gezelligheid en waarnodig ondersteuning te bieden, en vooral door elkaar vrij te laten. 
Een ander team organiseert een voor- en najaarskamp in Nederland. 

De zondag houden we in ere door zoveel mogelijk gezamenlijk kerkdiensten te bezoeken of bijeenkomsten te beleggen waar naar een dienst wordt geluisterd. We hebben het goed en fijn met elkaar en willen dat graag met anderen delen. Daarom willen we ook u laten weten dat we bestaan.

Op deze website vertellen we wat er binnen onze Caravanclub wordt gedaan en hoe de dingen worden geregeld. De kopjes boven aan de pagina wijzen u de weg. 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen graag over onszelf! 

Reisdoel

Najaarskamp 2021

Actueel

Verslag van het Najaarskamp 2020

De enige activiteit die in dit Coronajaar is doorgegaan.

Verder lezen

2019 Reisverslag van reis 164 naar de Lahn, de Moezel en het Saarland

Op deze camping zou je je bijna in Nederland wanen. De receptie is volledig Nederlands (ook al spreken ze wel Duits), maar de winkel is een kleine Nederlandse supermarkt met veel Nederlandse levensmiddelen.

Verder lezen

Copyright 2016 - 2021 - Gereformeerde Toer- en Caravan Club