Reis 159 Oldebroek

We zijn in dit gebied op zoektocht geweest en camping De Lijsterbes in het buitengebied van Oldebroek sprong er in gunstige zin echt uit.

Reis 159 Oldenbroek

Van vrijdag 8 juni – zaterdag 28 juni 2018

Uit de ideeen, die door de leden zijn aangeleverd, heeft de toercommissie gekozen voor de omgeving 't Harde / Nunspeet. We zijn in dit gebied op zoektocht geweest en camping De Lijsterbes in het buitengebied van Oldebroek sprong er in gunstige zin echt uit. Een mooi terrein, een eigen veld waar we met 12 caravans kunnen staan. Een keurig en schoon sanitairgebouw, waarin ook een koel- en vrieskast staan ten behoeve van de camping gasten Er is een kantine, waar je rustig wat kunt lezen, een spelletje doen en voor gezamenlijke activiteiten is er ook een beamer beschikbaar en laptop. Een stickje erin en je kunt je eigen voorstelling vertonen. De bijzonder vriendelijke en gastvrije campingvrouw, Ina. verzorgt af en toe een creamiddag in de kantine als daar belangstelling voor bestaat. Bij mooi weer wordt er 's avonds gezamenlijk koffie gedronken en als het weer het toelaat gaat later ook de vuurkorf nog aan; een jeu-de-boules-baan ontbreekt niet. Kortom dolle pret daar. Het is een heel mooi gebied waarbij het aantrekkelijke is dat zowel bos, open landschap en water [Veluwemeer] ruim binnen fietsafstand liggen. Diverse historische plaatsen zijn "om de hoek" tevinden. De camping ligt aan een fietsknooppunt route.

Omdat steeds meer deelnemers aan de stakampen voor transport en installatie van de caravan afhankelijk zijn van anderen zijn start en einde vlak tegen het weekeinde gesteld. Op de ledenvergadering in Putten hebben vijf leden zich al voorlopig opgegeven. Van anderen weten we dat ze hun opgave vanwege o.a. gezondheid of familiebezoek in beraad hebben. Er is nog plaats!

Ies en Lina van den Akker (reisvoorbereiders)

 

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen over De GTCC? Stuur dan een mail naar info@caravanclub-gtcc.nl

Copyright 2016 - 2018 - Gereformeerde Toer- en Caravan Club