Verslag van reis 159 naar Oldebroek

De campingbaas had al veel groepen gehad, maar was erg onder de indruk van het feit, dat we met God, als leider van ons leven, ons kamp begonnen en afsloten, dat had hij nog nooit meegemaakt. Mee door Gods bescherming en dit attente echtpaar hadden we zulke fijne weken.

Verslag van reis 159 naar Oldebroek.

Kamp Oldebroek was een heel bijzonder kamp en dat was het.
Op vrijdag begonnen en zaterdag stonden - op één na - alle caravans op hun mooie plek. Henk kwam een week later. ‘s Avonds vond in de kantine van de “Lijsterbes” de opening plaats.
Hans Broeksema, ons aanspreekpunt, gaf de opening over aan Gerrit Griffioen, als oudste deelnemer.
Gerrit leest met ons Psalm 104, over Gods glorie in de schepping, waarna we zingen ps.89:1 en 6 en vraagt hij een zegen over de periode die we samen hopen door te brengen.(Dank je wel Gerrit.)
Na een aantal dingen besproken te hebben en de campingbaas ons van koffie en thee heeft voorzien, sluiten we de avond af met het zingen van Gez.162: 1en 4
De zondagse kerkgang ging niet bij allemaal even vlekkeloos, maar ook uit de PKN Kerk kwamen we gesterkt weer thuis.
Bij het samen koffiedrinken was het buiten niet altijd even warm, maar dat kon de pret niet drukken, want als echte bouwvakkers werd er een stuk aan de luifel gebouwd van de tent der samenkomst en zo was er een weerprobleem opgelost.
Voor uitstapjes werden er veel mogelijkheden aangedragen en we begonnen op maandag meteen maar met een mooie fietstocht naar een prachtige Kijktuin. Om even een idee te geven, wat we deden, Beeldentuin, Boerderijmuseum, Dorkas, Zomermarkt, Sjoel, Elburg, een heuse modeshow, Fantasietuin t’ Loo, zangdienst met orgelvirtuoos Gerwin van der Plaats, prachtig, de nodige fietstochten en wat er niet genoemd is.
We hebben vanwege het goede weer, soms wat koud en winderig, maar heel veel zon, veel kunnen ondernemen.
Op donderdag, toen iedereen aanwezig kon zijn (en Dinant en Ine bij ons waren gekomen) hebben we heerlijk gechineesd.
Op maandag hadden we in de kantine, samen met het campingechtpaar, de kampafsluiting.
Jan van den Dool sloot het kamp af (dank je wel Jan) met een mooie fotoserie. Vervolgens las hij met ons Fil.4: 4-9 en ging ons voor in gebed. God werkt in en door ons op dit fijne kamp. Hij dankte voor de gastvrijheid, hulpvaardigheid en gezelligheid.
De campingbaas had al veel groepen gehad, maar was erg onder de indruk van het feit, dat we met God, als leider van ons leven, ons kamp begonnen en afsloten, dat had hij nog nooit meegemaakt. Mee door Gods bescherming en dit attente echtpaar hadden we zulke fijne weken. Elke dag even vragen: “Alles in orde, lekker geslapen?”Al onze namen kennen!!!
Er waren niet alleen fijne dingen. Er was ook droefheid om een gestorven familielid, maar ook daarin was de Here erbij.
We hebben op de Lijsterbes fijne, gezellige, liefdevolle weken mogen doorbrengen en we waren er nooit alleen. Ons gezelschap bestond uit zo’n 16.000 kippen, wel meestal achter gaas en misschien wel net zoveel vliegen.
Maar, we konden het zien: “Als vliegen achter vliegen vliegen vliegen vliegen vliegen achterna.” Een fijn kamp waar we de Here dankbaar voor zijn.
Bep.

 

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u vragen over De GTCC? Stuur dan een mail naar info@caravanclub-gtcc.nl

Copyright 2016 - 2022 - Gereformeerde Toer- en Caravan Club